tmg

TMG behandling

TMG behandling i vejle

TMG er en præcis måling af musklernes tilstand, så du kan vide, hvornår du efter en skade igen er klar til at dyrke sport, deltage i kampe osv.

TMG står for TensioMyoGraphy, hvilket betyder, at du kan få et nøjagtigt billede af, hvordan dine muskler fungerer lige nu. Det kan være meget vigtigt som led i at optimere træningsplanlægningen, eller kunne forudsige, hvornår du efter en skadesperiode igen er klar til større sportspræstationer uden risiko for at pådrage dig en ny skade i samme område.

Book tid til TMG behandling i vejle

Ønsker du at booke en tid til TMG, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig. 

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.