b2s-2

Solemaids såler - børn

Solemaids såler i Vejle – Mod Severs syndrom

Hvad er Severs syndrom?

Smerter i hælen hos børn skyldes ofte severs syndrom. Syndromet er en smertefuld gene, som sidder på den bagerste del af hælbenet.

Hvem får Severs syndrom?

Det opstår hyppigst hos meget aktive børn i alderen 9-14 år. Idrætsaktive børn, der dyrker sport mange gange ugentligt, er særligt udsatte. Severs syndrom ses især blandt børn, der går til fodbold, håndbold, gymnastik, badminton og anden idræt, hvor løb og hop indgår.

Hvordan virker Solemaids såler?

Solemaids er indlægssåler, der  afhjælper hælsmerter hos børn som følge af Sever’s syndrom. Sålerne fjerner trykket fra den bagerste del af hælene ved hjælp af en kile, der får hælene til at ”svæve”.

Med sålerne i skoene undgår barnet at belaste hælene, og smerten i hælene bliver mindre eller forsvinder helt. Med Solemaids i skoene bliver dit barn hurtigt aktivt og kan vende tilbage til sin idræt. I 90% af tilfældene hjælper Solemaids sålerne med det samme.

Solemaids sålerne er dansk producerede CE-mærkede kvalitetssåler.

Hvordan forgår behandling med Solemaids?

Barnet kommer til konsultation på klinikken. Her undersøger fysioterapeuten årsagen til barnets hælsmerter. Bliver det under undersøgelsen, konstateret at det er Severs syndrom, tages der mål til sålerne og fremstiller dem med det samme. Barnet får mulighed for at prøve sålerne inden i tager hjem, så det sikres at sålerne aflaster hælen optimalt. Barnet får sålerne med hjem, samme dag. 

Hvis sålerne mod forventning ikke fungerer, kan det blive nødvendigt med en ekstra konsultation, hvor sålerne justeres. Denne konsultation er uden beregning.

Priser

Solemaids indlægssåler koster 1.600 kr. inkl. den fysioterapeutiske konsultation.

Praktisk information

Det er vigtigt at barnet medbringer sine sportssko  samt de sko barnet går med i dagligdagen. Det er bedst hvis skoene ikke er ved at være for små eller for store, da sålerne bliver tilpasset barnets sko.  

Solemaids såler og konsultationen udføres af fysioterapeut Vanessa Palmelund Jensen, som er Certificeret solemaids behandler. 

Er du i tvivl om solemaids såler er det rette for dit barn eller har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.