Spring lægen over

Back2sport er en privat klinik der arbejder udenfor den offentlige sygesikring og det betyder at der ikke ydes tilskud fra den offenlige sygesikring. Dette betyder derfor også at du ikke behøver en henvisning fra egen læge eller andre offentlige instanser for at opsøge vores hjælp. Vi kan fortsat sagtens kommunikere med din egen læge, og kan også godt modtage deres henvisning.

Sygeforsikring “Danmark”

Er du medlem af Sygeforsikring “Danmark” ydes der tilskud til fysioterapeutisk behandling hos os.

Sundhedsforsikring

Langt de fleste sundheds- og ulykkesforsikringer, kan dække din behandling til fysioterapi hos back2sport. Vi har blandt andet samarbejde med Tryg sundhedsforsikring og Nordic Netcare, hvor du booker din tid direkte gennem dem.

Ved de fleste sundhedsforsikringer vil der være en egen betaling, når du vælger en klinik udenfor den offenlige sygesikring, men hos back2sport har vi valgt at køre uden egen betaling, så vi afregner kun den pris, som din forsikring dækker. Dermed har du ingen udgifter forbundet med behandlingerne.

Dog gør vi opmærksom på at man “kun” har 45 min. til en første konsultation og 30 min. til opfølgende konsultation, når man anvender sin sundhedsforsikring hos os. Ønsker man en længere konsultationstid, skal man selv supplere op til den oprindelig pris.

Du skal selv kontakte din forsikring, for at opnå behandlingsgarantien. Denne medbringes ved første konsultation eller kan sendes via sikker mail til klinikken.