b2s-1

El stimulation behandling

El stimulation behandling i Vejle

Neuromuskulær Elektrisk Stimulation (NMES) er en non-invasiv metode, hvormed du kan rehabilitere muskler efter skade, operation eller sygdom.

Patienter med en bred vifte af ortopædkirurgiske og neurologiske diagnoser kan med fordel benytte NMES. Ved at integrere NMES i behandling/genoptræning kan du reducere rehabiliteringsperioden, og det kan benyttes tidligt i genoptræningsforløbet.

NMES virker ved placering af elektroder på huden over den relevante muskel. Der sendes elektriske impulser igennem huden og ind i musklen, hvilket bevirker, at musklen trækker sig sammen. NMES kan bruges som muskeltræning, som restitution efter træning og som smertebehandling.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.