alterg behandling

AlterG behandling i vejle

Effektiv AlterG behandling i vejle

AlterG er et løbebånd, der giver mulighed for vægtaflastende løbe-, gang- og balancetræning.

Ved hjælp af AlterG-teknologien er det muligt at nedsætte den enkeltes vægt med op til 80%, hvormed negative påvirkninger af led elimineres, og der kan trænes sikkert og smertefrit efter skade eller operation.

Ved at træne med minimal belastning kan der smertefrit og uden risiko for at falde fokuseres fuldt ud på eksempelvis løbemønstret.

AlterG er et uvurderligt redskab til at forkorte perioden for et genoptræningsforløb, da du kan påbegynde genoptræning langt tidligere end normalt.

AlterG anvendes af flere af de førende professionelle sportsklubber i Europa som eksempelvis Manchester United, Manchester City, Chelsea, Bayern München, Juventus, Milan, PSG m.fl.

Book tid til AlterG

Ønsker du at booke en tid til AlterG, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.