b2s-1

AlterG behandling

Effektiv AlterG behandling i vejle

AlterG er et løbebånd, der giver mulighed for vægtaflastende løbe-, gang- og balancetræning.

Har du brug for vægtaflastende træning? 

Hos back2sport fysioterapi, har du mulighed for at anvende AlterG løbebånd.  Ved hjælp af AlterG-teknologien er det muligt at nedsætte den enkeltes vægt, hvormed negative påvirkninger af led elimineres, og der kan trænes sikkert og smertefrit efter en skade eller operation. Er du overbelastet eliteidrætsudøver eller lige blevet opereret i hofte, knæ eller fod, kan du have god gavn af at bevæge dig uden din fulde kropvægt. Døjer du med slidgigt eller har du behov for at træne gangfunktionen trygt og sikkert pga. en neurologisk lidelse eller sygdom, så vil AlterG også være en effektiv funktionel behandlingsmetode. 

AlterG er et uvurderligt redskab til at forkorte perioden for et genoptræningsforløb, da du kan påbegynde genoptræning langt tidligere end normalt.

Som at gå på månen

AlterG, som er et unikt funktionelt træningsredskab, der kan reducere din vægtbæring med helt op til 80%. AlterG er udviklet af NASA til at træne astronauter, og du vil praktisk talt føle, at du går på månen.
AlterG består af et avanceret løbebånd placeret i en lufttæt kabine. Kabinen lukkes til omkring dine hofter vha. et par specialsyede neopren-bukser med lynlås i taljen. Når der blæses luft ind i kabinen, bliver du løftet op på samme måde, som når vand bærer dig op.

Din vægtbæring kan reduceres i nøjagtige 1% intervaller. Det betyder kort og godt, at du med AlterG bliver aflastet nødvendigt, men belastet nok til, at du stadig opnår effekt af din træning. Kabinen danner en tryg ramme omkring dig og eliminerer forhindringer på din vej. Din naturlige balance støttes, og du har fuld bevægelighed i hofte, knæ og fod. På den måde har du optimale vilkår for at bevæge dig frit med naturligt bevægemønster uden risiko for at falde.

AlterG er godt til:

  • Idrætsskader – Du har fået en skade og vil hurtigst muligt tilbage igen.
  • Restitutionstræning – Du er meget idrætsaktiv og har brug for træning, der ikke belaster.
  • Slidgigt – Du vil gerne træne uden at overbelaste dine led.
  • Rygproblemer – Du har brug for at reducere stødene ved gang og løb i en periode.
  • Efter operation – Du vil gerne hurtigt i gang igen med en belastning, du kan holde til.
  • Vægttab – Du ønsker at opleve, hvad en vægtreduktion kan betyde for dine smerter.
  • Neurologiske sygdomme – Du kan træne kondition og gangfunktion uden risiko for at falde.
  • Gangtræning – Du aktiverer automatisk din medfødte gangfunktion, når båndet kører.
  • Ældre – Du vil genvinde din fysik i trygge rammer efter længere tids inaktivitet.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.