Klippekort og behandlingspriser

Her på siden kan du få et overblik over vores behandlinger og dertil priser med mulighed for klippekort. Har du spørgsmål til nedenstående, kan du trygt henvende dig til os.

Back2Sport er en klinik for fysioterapi og genoptræning, der opererer udenfor ydernummer. Det betyder, at du ikke kan få tilskud fra den offentlige sygesikring.

  • Er du medlem af sygeforsikring Danmark (gruppe 1, 2 og 5), ydes der tilskud.
  • Har du en sundhedsforsikring eller lignende, kan der være mulighed for, du kan få dækket hele eller dele af behandlingen derigennem.
    Du kan vælge enkeltstående behandlinger eller et forløb, der passer lige netop til dig.

Behandlingspriser

Nedenfor kan du få et overblik over behandlinger, priser og klippekort. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning, kan du trygt henvende dig til os.

Fysioterapi

1. konsultation* DKK 550,-
Alm. konsultation (videre behandling af igangværende problematik)DKK 450,-
Kort konsultation (15 min varighed)DKK 250,-
* 1. konsultation skal bookes første gang du kommer på klinikken eller hvis du kommer med et nyt skadesproblematik end tidligere.

AlterG

AlterG enkelt træning (Max 60 min varighed)DKK 120,-

Præstationsoptimering. og skadesforebyggende forløb

Lille forløb (5 sessioner)DKK
3700
Mellem forløb (10 sessioner)DKK
7500
Stor forløb (15 sessioner) DKK
10.500
1 session = 1 times træning

Klippekort

Alter G 10 klipDKK 1.000,-
Alter G 5 klipDKK 550,-

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.