BACK2SPORT

Priser

Klippekort og behandlingspriser

Her på siden kan du få et overblik over vores behandlinger og dertil priser med mulighed for klippekort. Har du spørgsmål til nedenstående, kan du trygt henvende dig til os.

Back2Sport er en klinik for fysioterapi og genoptræning, der opererer udenfor ydernummer. Det betyder, at du ikke kan få tilskud fra den offentlige sygesikring.

  • Er du medlem af sygeforsikring Danmark (gruppe 1, 2 og 5), ydes der tilskud.
  • Har du en sundhedsforsikring eller lignende, kan der være mulighed for, du kan få dækket hele eller dele af behandlingen derigennem.
    Du kan vælge enkeltstående behandlinger eller et forløb, der passer lige netop til dig.

Kontakt os for et forløb

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.

Første konsultation

DKK 550,-

Normal konsultation

DKK 450,-

AlterG: 10 klip

DKK 1.000,-

Behandlingspriser

Nedenfor kan du få et overblik og behandlinger, priser og klippekort. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning, kan du trygt henvende dig til os. 

  • 1. konsultation DKK 550,-
  • Alm. konsultation (videre behandling af igangværende problematik) DKK 450,-
  • Kort konsultation tilføjes (15 min varighed) DKK 250,-
  • TMG måling generel DKK 995,-
  • TMG måling specifik skade DKK 595,-
  • AlterG enkelt træning (Max 60 min varighed) DKK 120,-
Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.