Back2Sport

Om os

Hos Back2Sport.dk er mennesket i højsædet

Hos Back2Sport.dk er mennesket i højsædet. Vi bestræber os på at se hele billedet og behandle ud fra det. Vi har mulighed for at sammensætte en trænings- og behandlingspakke, der er helt unik og specielt tilpasset til dig.

Vores vision er at være det foretrukne center for behandling og genoptræning af sportsskader. Vi bestræber os på at være førende indenfor brugen af moderne teknologi indenfor eliteidræt. Inspirationen er fundet ved de største sportsklubber i verden, og Back2sport.dk er den første af sin art i Danmark.

Vi kan hjælpe dig med hurtigere tilbagevenden til din sport, uanset om du døjer med en fibersprængning, korsbåndsskade eller andre former for fysiske udfordringer.  

Mads Nygaard

Mads Nygaard er uddannet fysioterapeut i 2009. Han har efterfølgende arbejdet på klinik for fysioterapi i Juelsminde, Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo. 

I sportens verden har Mads været tilknyttet Esbjerg Golfklub, Vejle Håndboldklub og Vejle Boldklub.
Mads er efteruddannet i MacKenzie metoden, akupunktur, Bobath konceptet og træning med el stimulering.

Mads har stor erfaring med brug af AlterG Anti Gravity løbebånd og el terapi hos både ortopædkirurgiske og neurologiske patienter.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.