b2s-1

Erhvervsaftale i Vejle

Få behandlingsforløb med erhvervsaftale

Hos Back2Sport er vi eksperter i ergonomi, fysioterapi!

Arbejdsmiljø og arbejdsglæde er essentielle aspekter at have for øje, for at få succes på en arbejdsplads. Det kan bl.a. være med til at øge medarbejdernes generelle sundhed, nedsætte sygefravær, øge motivationen for arbejdet og i sidste ende bidrage til et bedre produkt.

Ligesom vores behandlingsforløb, på klinikken, bliver der taget udgangspunkt i den enkelte medarbejder og i den pågældende afdeling, således at vi løbende tilpasser sundhedsordningen, så den bliver optimalt får både jer og den enkelte medarbejder.

Da hver firmaaftale er forskellige, udarbejder vi et tilbud, som passer til jeres arbejdsplads. Kontakt klinikken for at få en dialog om, de udfordringer jeres firma kæmper med og hvilke ting I vil have fokus på.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.