k-laser behandling

K-Laser behandling i vejle

effektiv K-Laser behandling i vejle

K-Laser er særdeles effektiv til næsten alle typer skader. K-Laser bruges både ved akut opståede skader og kroniske lidelser.

K-Laser skaber øget blodcirkulation og stimulerer celler i kroppen til at fungere optimalt, så der sættes skub i helingsprocessen. Og det skadede område heler markant hurtigere. K-Laser fremmer helingsperioden ved forstuvninger, brud, muskelskader, overbelastning og meget andet. Behandlingen kan ske dagligt, og der vil ofte være hurtig og mærkbar effekt allerede efter få behandlinger. Skadesperioden ved akut opståede skader kan reduceres med op til 75% ved brug af K-Laser.

Desuden er der dokumenteret effekt af K-Laser i forhold til ledsmerter hos gigtpatienter. Yderligere ses flotte resultater ved behandling af diabetessår.

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Book tid til K-Laser behandling

Ønsker du at booke en tid til K-Laser, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig. 

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.