b2s-1

Behandling med chokbølger

Behandling med chokbølger i Vejle

Chokbølgebehandling er en kraftig behandlingsform med flere formål.

De nedbryder arvæv og aktiverer kroppens egen genopbygning, så vævet igen bliver stærkt.

Chokbølgebehandling kan bestå af både radierende trykbølger og de fokuserede chokbølger, som er mere kraftige og dybdegående, der bl.a. bruges til at knuse nyresten og seneforkalkninger. Back2Sport tilbyder begge dele, idet de har hver deres fordele. Et typisk forløb med fokuseret chokbølge er 3-5 behandlinger med en uges mellemrum, hvor radierende kan tage længere tid og kræve flere behandlinger.

Der er dokumenteret effekt af chokbølger til bl.a. at bedre heling af muskel- og seneskader, reducere spasticitet samt øge bevægeligheden i led. Det bruges ligeledes til at fjerne impotens og kan reducere cellulitis (appelsinhud) og strækmærker, idet huden genopbygges og forstærkes.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.