b2s-2

Konsultation

Genoptræning hos Back2Sport i Vejle

Der kan være mange forskellige årsager til, at en patient har brug for genoptræning.

Første konsultation

Den første konsultation er naturligvis vigtig for både dig og din fysioterapeut. Der bliver gjort meget ud af jeres indledende samtale, fordi den kortlægger din historie og giver fysioterapeuten et godt indblik i din situation. På baggrund af samtalen undersøger fysioterapeuten dig grundigt og foretager relevante tests, som danner grundlag for din behandlingsplan. Med udgangspunkt i fysioterapeutens undersøgelse og dine tests opstiller I sammen nogle mål og finder frem til den rette løsning for dit behandlingsforløb.

Opfølgende konsultationer

Dit behandlings- og træningsforløb sammen med fysioterapeuten kan strække sig over kortere og længere tid, alt efter hvad du har behov for. Forløbet kan spænde over alt lige fra øvelser og træning over ledmobilisering, massage og udspænding til information, råd og vejledning – alt afhængig af din historie og dine mål. Opfølgende konsultationer bookes i samråd med din fysioterapeut med intervaller, der passer til din behandlingsplan. Får du akut behov for at opsøge din fysioterapeut, kan du naturligvis til enhver tid booke tid efter eget ønske.

Spring lægen over

Back2sport er en privat klinik, der arbejder udenfor den offentlige sygesikring, og du behøver derfor ikke en henvisning fra egen læge eller andre offentlige instanser for at opsøge vores hjælp. Vi kan fortsat sagtens kommunikere med egen læge, og kan også modtage henvisninger, men det er ikke muligt at få det offenlige tilskud derfra.

Sygeforsikring “Danmark” yder tilskud til fysioterapeutisk behandling hos back2sport.

Har du en sundhedsforsikring er det muligt at anvende den her hos os.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Vi har base i Vejle med eget træningslokale, og med klinik tæt på offentlig transport og motorvej, hjælper vi patienter fra både Vejle, Hedensted og omegn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 93 90 43 24, sende en mail til [email protected] eller bruge vores kontaktformular.