Back2Sport

Om os

Hos Back2Sport er mennesket i højsædet

Hos Back2Sport er mennesket i højsædet. Vi bestræber os på at se hele billedet og behandle ud fra det. Vi har mulighed for at sammensætte en trænings- og behandlingspakke, der er helt unik og specielt tilpasset til dig.

Vores vision er at være det foretrukne center for behandling og genoptræning af sportsskader. Vi bestræber os på at være førende indenfor brugen af moderne teknologi indenfor eliteidræt. Inspirationen er fundet ved de største sportsklubber i verden, og Back2sport er den første af sin art i Danmark.

Vi kan hjælpe dig med hurtigere tilbagevenden til din sport, uanset om du døjer med en fibersprængning, korsbåndsskade eller andre former for fysiske udfordringer.  

Vanessa Palmelund Jensen

Ejer af Back2sport, Aut. Fysioterapeut og Cert. Løbecoach

“Det giver mig et særligt drive at hjælpe mine klienter med at opnå deres mål som for eks. at komme retur til deres sport med de specifikationer der kan være, vende tilbage til tidligere aktivitetsniveau eller blive smertefri.”

Professionel baggrund:
– Professionsbachelor i fysioterapi Januar 2016 ved UCsyd Haderslev
– Sportsfysioterapi (kurser i skulder, knæ, hofte, ankel ved Dansk Selskab for sportsfysioterapi)
– Certificeret løbecoach
– Certificeret Solemaids behandler
– GLA:D terapeut (Indenfor hofte/knæ artrose og længerevarende lændesmerter)

Jeg arbejde bl.a. med:
– Fysioterapeutisk diagnosticering
– Manuel teknikker, Chokbølge, K-laser, NMES/Compex mm.
– Træningsterapi/genoptræning
– præstationsfremmende- og skadesforebyggende træning
– Løbecoaching
– Løbestilsanalyse
– Solemaids indlæg til Servers syndrom (indlæg til børn) og PF indlæg (Til hælsmerter voksne)

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.