sportsForløb

Sportsforløb i vejle

effektive Sportsforløb i vejle

Back2Sport.dk kan skræddersy det forløb, der passer lige netop til dig og din skade.

Risikoen for skader er en naturlig del af at dyrke motion. Det gælder uanset, om man er eliteudøver eller motionist.

En skade kan være pludseligt opstået eller komme snigende over tid.

Et sportsforløb sammensættes med de værktøjer, der skønnes relevante for, at du kan komme hurtigst muligt tilbage til din sport.

Der kan laves forløb til småskader som fibersprængning eller til længerevarende skader som overrevet korsbånd. Et forløb kan altså være over få dage, men også strække sig over måneder. Vi slipper dig ikke, førend du er klar.

Hos Back2Sport.dk kan vi ligeledes hjælpe dig med præstationsoptimering. Dette gøres ved at lave en baseline test eller screening og derefter planlægge træning. På denne måde kan du optimere dine præstationer, og vi kan fange en skade, inden den bliver et problem.

01.

Småskader eller længerevarende skader

Back2Sport.dk skræddersyer et forløb, der passer netop til dig og din skade. Vi slipper dig ikke, førend du er klar.

02.

Individuelt forløb

Et sportsforløb sammensættes med de værktøjer, der skønnes relevante for, at du kan komme hurtigst muligt tilbage til din sport.

03.

Præstationsoptimering

Back2Sport.dk laver baseline tests og screeninger. Vi hjælper dig med at planlægge din træning, så du kan optimere dine præstationer. Vi behandler skaderne inden de udvikler sig.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.