vakuumterapi i vejle

Vakuumterapi i vejle

effektiv Vakuumterapi i vejle

Intermitterende (vekslende) vakuumterapi er en effektv behandlings- og afhjælpningsmetode til forskellige symptomer relateret til perifere arteriesygdomme (PAD).

Undersøgelser viser markante forbedringer af blodcirkulationen, som øger gennemstrømningen, specielt til kroppens ekstremiteter (ben og fødder). Med vekslende vakuumterapi synes mikrocirkulationen at blive stimuleret, og returløbet ser ud til at blive styrket.

Hvordan foregår vakuumterapi?
Behandlingen er risikofri, den foregår fuldt påklædt, liggende enten på maven eller ryggen. Behandlingen individualiseres til dine behov/symptomer og varer mellem 30-40 minutter.

Symptomer for opstart af behandling

– Nedsat blodomløb i ekstremisterne (ben og fødder)
– Kramper i benene
– Kolde fødder
– Nedsat sårheling
– Misfarvning af huden på fødder og ben
– Kredsløbsforstyrrelser
– Perifert lymfødem
– Hævede ben og fødder

Enkelt stående behandlinger har vist at vakuumterapien kan have effekt på hovedpine, neurologiske symptomer fra lænden ud i benene og skinnebensbetændelse.

Atleter benytter sig af vakuumterapi

Udover at have effekt på kredsløbsforstyrrelser, så har vakuumterapi også vist sig at gavne restitutionen efter træning eller kamp, herunder bl.a.:
– Forbedret neuromuskulær restitution
– Hurtigere restitution efter sportsskader
– Hurtigere regeneration efter hård træning
– Reduceret/Normaliseret mælkesyreniveau

Så uanset som du arbejder på kontor og døjer med trætte ben eller topidrætsudøvere, som skal være klar til at præsterer hurtigst muligt igen, så vil vakuumterapi kunne hjælpe dig.

Book tid til vakuumterapi i vejle

Ønsker du at booke en tid til vakuumterapi, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig. 

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.