recovery boots

Recovery Boots i vejle

restitution med Recovery Boots

Recovery Boots er det nyeste skud på stammen, indenfor restitution. Bootsene øger blodgennemstrømningen, hjælper med at fjerne træthed, reducerer inflammation og øger restitutionen.

Hvilke effekter har Recovery Boots?
– Lymfedrænage
– Øget blodcirkulation
– Hurtigere restitution
– 20-30 minutter i bootsene svarer til 48 timers passiv restitution.

Hvem bruger bootsene?
Recovery Boots bliver brugt af et utal af atleter verden over, herunder fodbold-, håndbold-, basket-, cykel-, amerikanske fodboldhold, crossfittere.

Book tid til Recovery Boots

Ønsker du at booke en tid til Recovery Boots, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig.  

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.