ims akupunktur i vejle

IMS Akupunktur behandling

IMS Akupunktur i vejle

IMS står for IntraMuskulær Stimulering.

Teknikken er unik til at finde og diagnosticere forkortet muskulatur i de dybe muskler. IMS akupunktur adskiller sig fra traditionel akupunktur ved at den bygger på videnskabelige neurofysiologiske principper.

En forkortet muskel vil potentielt kunne påvirke en nerve, som vil gøre at den funktion bliver påvirket, hvilket vil kunne ændre funktionen i resten af kroppen og dermed give smerte. Rationalet bag IMS akupunktur er at få løsnet en forkortet muskel op og dermed optimere nervens flow og fjerne smerter.

Book tid til IMS Akupunktur

Ønsker du at booke en tid til IMS, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig. 

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.