huber 360 i vejle

Huber 360 behandling

Huber 360 behandling i vejle

Velkommen til fremtiden!

Back2Sport.dk er blandt de eneste i Skandinavien, der kan tilbyde Huber 360, det nyeste indenfor genoptræning.

Huber 360 er en meget specifik træningsform, og uanset om problemet er ankel, knæ, lænd, mave, skuldre eller ryg, kan Huber 360 hjælpe.

Fysisk form, skade eller nylig operation spiller ingen rolle, da Huber 360 gør det muligt for alle at træne med fleksibilitet, styrke, balance og udholdenhed i højsædet.

Genoptræning efter eksempelvis knæoperation kan påbegyndes dagen efter.

Huber 360 kan bruges til både screening og træning af proprioceptiv sans og postural kontrol.

Huber 360 bruges eksempelvis af Manchester City, PSG, Real Madrid og de olympiske hold fra Spanien og Kina.

Book tid til Huber 360 behandling

Ønsker du at booke en tid til Huber 360 behandling, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.