blazepods

BlazePods behandling i vejle

effektiv BlazePods behandling i Vejle

Det er kun fantasien der sætter grænsen, når BlazePodsene kommer i spil.

BlazePods er lysdioder, som kan lyse i op til 8 forskellige farver. Via BlazePod-appen kan dioderne indstilles til at lyse i forskelligt interval, og på appen kan reaktionstiden ses.

BlazePods kan anvendes til mange forskellige formål: Til træning og af reaktion, styrke, stabilitet, koordination og kondition.

Podsene er med til at give træningen et konkurrenceintensitet og henvender sig til alle aldersgrupper – så uanset om du er et barn, elitefodboldspiller eller motionist, kan BlazePods udfordre og udvikle dig.

Book tid til BlazePods behandling

Ønsker du at booke en tid til BlazePods, er du meget velkommen til at gøre dette via vores online bookingsystem. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elitesportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut i Vejle?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter den rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.